sâmbătă, 17 noiembrie 2018

Cu ce m-am întors de la Shop my library

Poate că știți sau nu știți, dar pe 11 noiembrie a avut loc la Respiro Lounge ( o cafenea foarte drăguță din București unde poți să și citești ceva în timp ce savurezi o băutură caldă ) prima ediție a Shop my library- Târg de carte cu discount.

A fost un eveniment organizat de Andreea Chiuaru de la blogdeidei.ro, unde ea alaturi de Georgiana de la Jurnalul unei cititoare, Andreea Pandelea de la Andreea Pandelea: blog de cititoare, Luisa Ene de la carticafeasitutun.ro si Oana Paduraru Bonu de la cityfemme.com  ( sper că nu am ratat pe nimeni ) și-au făcut curățenie în bibliotecă și au ales o serie de cărți pe care să le vândă la un preț redus.

Eu una m-am dus mai mult ca să susțin inițiativa asta frumoasă de care sincer, și eu am nevoie după curățenia printre cărți de săptămâna asta, dar și pentru că aveam chef de o porție sănătoasă de discuții despre cărți, filme și seriale cu niște oameni pasionați.

Așa că iată-mă, duminică dimineață,  pe strada Biserica Doamnei nr. 3, înarmată cu Google Maps, entuziasm și chef de vorbă. Am ajuns chiar la câteva minute după deschidere și asta a fost fabulos pentru că am avut șansa să mă uit la toate cărțile și să vorbesc cu toți bloggerii.

Atmosfera a fost caldă, iar eu am avut parte de niște discuții uimitoare și de niște recomandări care au intrat direct pe lista mea de lecturi.

Am văzut cărți de toate felurile ( fantasy si SF, romance, young adult, ficțiune si non-ficțiune ) și deși am zis că mă abțin, m-am întors acasă cu patru titluri pe care le voiam de mult timp:

1. Cum să oprești timpul de Matt Haig publicată de Nemira
2. O zi de Decembrie de Josie Silver publicată de Nemira
3. Istoria naturală a dragonilor de Marie Brennan publicată ( surpriză ) tot la Nemira, însă în colecția Nautilus fantasy
4. Printre tonuri cenușii de Ruta Sepetys de la Epica

Am avut senzația unei ieșiri între prieteni mai degrabă decât a unui târg de carte și am reușit să-mi dau seama încă o dată cât de mult îmi plac evenimentele mici și cu oameni pe sufletul meu.

Acestea fiind spuse, a fost o primă ediție extrem de reușită din punctul meu de vedere și sper la cât mai multe. 


Link-uri utile:
blogdeidei.ro: http://blogdeidei.ro/
Jurnalul unei cititoare: https://jurnalul-unei-cititoare.ro/
carticafeasitutun: http://carticafeasitutun.ro/

         Voi ați fost la Shop my library? Cum vi se pare ideea?

4 comentarii:

  1. Mi-a făcut mare plăcere să te cunosc și să stăm de vorbă! Lectură plăcută & abia aștept să ne povestești cum ți-au plăcut cărțile luate din târg ;*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur mult ca te-am cunoscut pe tine si pe restul fetelor! Si eu de abia astept! Sunt mega entuziasmata de...practic toate!:)

      Ștergere
  2. Bună! Ce mă bucur că am reușit să îți descopăr blogul! Nu știu de cât timp, mai exact, îl ai, dar bun venit în lumea asta minunată! :) Cât despre eveniment, și mie mi-a făcut o uriașă plăcere să te întâlnesc și să schimb impresii cu tine. Și abia aștept să ne revedem! ^^

    Să ai parte de cele mai frumoase lecturi și aștept recenzii! ;) :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc!!! Si eu m-am bucurat mult sa discut cu tine si deja mi-e dor!

      Ștergere