sâmbătă, 8 decembrie 2018

Shop my library!- Ediția Blind date with a book

Acum câteva articole vă povesteam despre prima ediție Shop my library- Târg de carte cu discount ( articolul cu impresiile mele este aici ) și despre cum sper să existe cât mai multe.

Așa că vă invit cu mare drag la a doua tură de Shop my library!- Blind date with a book edition unde vă vom aștepta cu o ceașcă de ceai, biscuiți, cărți, o tombolă surpriză și multă voie bună. Evenimentul va avea loc pe 16 decembrie, tot la Respiro Lounge, cu o parte dintre fetele de data trecută, cu mine și cu oameni noi ca expozanți.

Conceptul pune în joc cărți ambalate frumos, pe care vor fi scrise câteva indicii care să vă dea o idee despre ce e vorba în volum, dar la târg vor fi și cărți expuse normal, în așa fel încât să le puteți vedea și răsfoi. Acestea vor avea prețuri cuprinse între 5 și 35 de lei și vin la pachet cu recomandări de la oameni pasionați, amintiri frumoase și cel mai probabil, prietenii la început de drum. Eu voi fi prezentă cu mult entuziasm, vreo doi prieteni și aproximativ 30 de titluri, dubluri din biblioteca personală sau carți în căutare de o casă nouă și mai iubitoare decât cea pe care au avut-o. Am de la thriller la fantasy și ceva romance, volume scrise de Cassandra Clare, Dan Brown și o groază de alți autori.

Mă bucur cu atât mai mult cu cât se apropie Craciunul și văd în cărțile ambalate o oportunitate să cumpăr cadouri pe ultima sută de metri.

Și pentru că Crăciunul este despre puterea de a dărui și despre iubire, Andreea, draga noastră organizatoare, a venit cu o idee foarte frumoasă. În cadrul târgului se va afla o cutie în care voi veți putea dona cărți care vor ajunge într-o bibliotecă comunală din localitatea Berceni, județul Prahova. Pentru cei care nu vor afla în timp util despre eveniment, unii expozanți vor reduce cu 50 % cărțile alese de voi spre a fi donate în "cutia cu bucurii". Vă rog să aveți în vedere faptul că ideale ar fi cărțile pentru copii și adolescenți.

Așa că mie nu-mi mai rămâne decât să vă aștept împreună cu celelalte fete duminică, pe 16 decembrie, de la ora 10.30 la Respiro Lounge.

Informații utile:


  • Cel mai bun reper pentru locație este Pizza Hut de la Universitate. Adresa exactă este strada Biserica Doamnei, numărul 3, sector 3, București.
  • Dacă vreți să fiți la curent cu evenimentul, vă invit să accesați pagina de facebook dedicată acestuia aici
  • De asemenea, voi reveni cu poze cu cărțile pe care le voi aduce și cu alte informații pe pagina mea de Instagram, așa că dacă ești curios, poți să dai un follow aici.
















Un comentariu:

  1. Mă bucur mult că vei participa și tu ediția asta, abia aștept să ne revedem >:D<

    RăspundețiȘtergere